Creme, salve og balms

Her ser du udvalget af creme, salve og balms

Ansigtscreme / 85 kr

- Cremen indeholder avokadoolie og sheasmør, som begge er fugtgivende til den sarte ansigtshud. Cremen er bl.a. tilsat æterisk frankincenseolie, som de gamle egyptere brugte som foryngende olie og tilsat æterisk helichrysumolie, som er kendt for sin regenererende egenskab og evne til at forhindre rynker.
Cremen er oliebaseret og indeholder ikke vand. Derfor er den drøj i brug og fast i konsistensen. 

Tag en mængde svarende til en ært og lad det smelte i mellem håndfladerne. Fordel på ansigt og hals.

30 ml.

Shea Salve / 140 kr

Salven er lavet af uraffineret sheasmør, som er fugtgiviende og rig på e, d, og f vitamin. Derudover er der tilsat uraffineret avokadoolie, arganolie, kamille- og morgenfrue ekstrakt.
Salven er meget fugtgivende, og er særligt egnet til tør hud og fungerer rigtig godt som aftersun.


Læbebalm / 50 kr

Læbebalm er bl.a. fremstillet af kakaosmør, sheasmør, kokosolie og bivoks fra Dansk Grøn voks puljen, hvilket sikrer en ren voks uden pesticider. 

I bambus hylster - 6,5 ml.

 - Neutral / Pebermynte / Vanilje / Appelsin-Vanilje

Vejbred Salve / 70 kr 

Salven er helende, kløestillende og beroliger irriteret hud. God på myggestik, flåtbid, eksem, solskoldet og tør hud.

Salven er fremstillet af håndhøstet vejbred, udtrukket i økologisk jomfru olivenolie og sat med bivoks fra Dansk Grøn voks puljen, hvilket sikrer en ren voks uden pesticider.

Uden tilsat duft

15 ml.

Mageløse mælkebøtte Salve / 70 kr

Vildthøstet mælkebøtteblomster og blade udtrukket i økologisk jomfru olivenolie tilsat A og E - vitamin og sat med bivoks fra Dansk grøn voks puljen. Ikke tilsat duft.

Salven er fyldt med naturlig C vitamin som reducere inflammation og derfor kan den med fordel bruges til acne. Den kan ligeledes virke beroligende på psoriasis. Salven har en smuk gul farve og en eksotisk duft fra mælkebøtteblomster. Smelter når den rammer huden. Er skøn at bruge i ansigtet som dag- eller natcreme. Fugter huden og giver en smuk glød.

15 ml.

Bi Magi Salve / 90 kr

Her har du en salve som er fyldt med alt det gode fra biernes verden. Alle produkter i salven, udover olivenolie er høstet i Danmark. Indeholder olivenolie, bipollen, propolis, rå uopvarmet honning og bivoks fra Dansk grøn voks puljen.

Salven er antibakteriel og er meget effektiv på rifter, udslet, acne og meget mere - ægte bi magi. Uden tilsat duft.

15 ml.